Tuesday, 29 November 2016

REVIEW DRONE SYMA X5HW

Lama sungguh tak update blog ni. Takde cuti lansung kerja kali ni. Hari hari kerja. Hari hari ot. Tapi tapi...abam tetap nak buat review untuk gadjet drone yang sesuai untuk mereka yang baru belajar berkenaan drone. Abam kasi gambar dulu.


ni lah rupa kotak untuk jenama syma siri X5HW . Then new drone!!! Harganya dalam Rm3xx. Tengok di mana korang beli. Abam beli kat lazada je. Tak sempat nak survey survey kat kedai biasa.



ni apa yang korang dapat dalamnya. Ala..abam kasi videolah. Unwrapping box drone. Ala ala neelofa dengan fattah amin buka hadiah yang korang kasi kat mereka. Apa? Ingat abam tak ikut gossip artis ke?



hah, maaflah..abam malu nak bersuara. jadi tengok jelah video tu ..nanti abam tunjukkan video cara nak terbangkan drone ni .

ok..abam nak tidur. nak kerja esok..

Tuesday, 2 August 2016

UBAT SAKIT LUTUT

korang selalu sakit lutut? aku pun kerap sakit lutut. Al maklumlah kan usia dah lanjut ni, macam macamlah penyakit yang muncul. Selalunya sakit lutut ni disebabkan kita membuat sesuatu yang melibatkan pergerakan kaki atau, memerlukan kita kerap berdiri. Ia membuatkan kaki bekerja keras untuk menahan berat badan kita dan lutut menjadi sebab kerap sakit.
Malahan, sakit lutut dikaitkan dengan kurangnya pelincir diantara engsel di lutut yang menyambungkan kaki dan peha. Tu yang kekadang bila berjalan kita macam dengar letupan kecil di lutut kita. keletak keletuk bunyinya.

BEZA SHAKLEE DENGAN MLM HARAM JADAH

hah, tajuk buat gempak!!

tapi ini adalah pandangan peribadi Adibah Noor semasa menjadi pengacara Shaklee National Conference 2 bulan lepas ( jun 2016).

Dia ni belum jadi ahli tau, jadi sila lah kejar dia untuk dia join Shaklee..Abang tak mampu nak kejar.

Pandangan daripada pengalaman peribadi Adibah Noor kenapa MLM Shaklee sangat berbeza drpd MLM hampeh yg dia pernah join sebelum ni?

Dah dengar? jadi macamana?

Nak join dengan saya pun saya alu alukan.


aku Mohd Zamri Hussin, pengedar Shaklee Kota Tinggi Johor yang Ohsem!!! aku juga pengedar Shaklee Desa Cemerlang, Ulu Tiram serta ada membuat penghantaran ke Felda Semenchu, felda Air tawar 4, Air Tawar 5 dan sekitarnya. Abang long Shaklee ni..

ZAMRI J pengedar Shaklee Kota Tinggi, Johor yang Ohsem!!!!
013 7065 178

aku juga pengedar shaklee Felda Air Tawar 4 dan sekitarnya