Tuesday, 29 November 2016

REVIEW DRONE SYMA X5HW

Lama sungguh tak update blog ni. Takde cuti lansung kerja kali ni. Hari hari kerja. Hari hari ot. Tapi tapi...abam tetap nak buat review untuk gadjet drone yang sesuai untuk mereka yang baru belajar berkenaan drone. Abam kasi gambar dulu.


ni lah rupa kotak untuk jenama syma siri X5HW . Then new drone!!! Harganya dalam Rm3xx. Tengok di mana korang beli. Abam beli kat lazada je. Tak sempat nak survey survey kat kedai biasa.



ni apa yang korang dapat dalamnya. Ala..abam kasi videolah. Unwrapping box drone. Ala ala neelofa dengan fattah amin buka hadiah yang korang kasi kat mereka. Apa? Ingat abam tak ikut gossip artis ke?



hah, maaflah..abam malu nak bersuara. jadi tengok jelah video tu ..nanti abam tunjukkan video cara nak terbangkan drone ni .

ok..abam nak tidur. nak kerja esok..

Post a Comment